800.000 mogelijkheden  •  Herbruikbaar  •  Gratis verzending boven € 20Meest gestelde vragen | Contact
Symbio6    Sjablonen op maat

Mass customization artikelen

gouden regelsGouden regels mass customization

Waar moet je op letten bij mass customization ? Het meest genoemd zijn een beperkt aantal alternatieven en een voorkeur voor upgraden boven downgraden. Lees verder »

keuzestressKeuzevrijheid en keuzestress

Het aantal opties bij gepersonaliseerde producten kan heel groot zijn. Bij onze sjablonen heeft u alleen al de keuze uit meer dan 600.000 mogelijkheden. Het maken van keuzes wordt dan moeilijker. Lees verder »

product configuratorWat is een product configurator ?

Een product configurator is een gebruiksvriendelijke interface om een product op internet op maat te maken. Nadat de consument zijn keuzes heeft gemaakt wordt benodigde informatie automatisch gegenereerd zonder dat er een verkoper bij aan te pas komt. Lees verder »

massa productieVan massa productie naar massa customization

Internet bracht in de jaren 80 mass customization in een stroomversnelling. Wat begon bij Ford (alles kan als het maar zwart is), brachten Dell, Levi en Nike in een stroomversnelling. Lees verder »

mass customization geschiedenisMass customization geschiedenis

Mass customization is een nog vrij jong vakgebied. Door internet nam de interactie tussen de consument en de producent toe. Zowel de diversiteit in het productenaanbod als de vraag naar maatwerk nemen toe. De consument raakt steeds meer betrokken bij het ontwikkelen van producten. Lees verder »